Næringer

Vannkraft

Til vannkraftbransjen leverer Hydraulikkteknikk sylindere, lukestyringer og aggregater. Mange kraftverk trenger vedlikehold og utskiftning av utstyr. Vi i Hydraulikkteknikk satser på enkle standardiserte lukestyringer, men har også levert mer avanserte turbinstyringer. Vi prosjekterer, tegner og ferdigstiller alle våre løsninger innenfor eget hus.

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett er et satsningsområde for Hydraulikkteknikk. Dette er en bransje i kraftig vekst. Hydraulikkteknikk leverer styresystemer, hydraulikkaggregater, ventiler, pumper, etc til flere aktører innenfor akvakultur.

Marine

Det bygges fortsatt mange båter i Norge. Dette er en bransje i stadig utvikling. Hydraulikkteknikk leverer primært større ventiler og motorer. Vi eksporterer også ventiler og motorer til båtbyggere i andre land.

Eksempler kan være proporsjonalventilen HPV310 som leverer opptil 650 l/min.

Offshore / oljenæring

Offshore/oljenæringen bransjen er en konjunkturstyrt bransje. Hydraulikkteknikk leverer ATEX, EX godkjente ventiler, motorer, aggregater, etc som tilfredsstiller alle krav på den norske kontinentalsokkelen. I samarbeid med våre underleverandører strekker vi oss langt for å tilfredsstille de strenge kravene som stilles. Enten det er sertifikater, tester, etc som må gjennomføres. Vi har vært med på å utvikle flere produkter som kun leveres til det norske markedet.

Landbrukssektor

 Jordbruk og skogbruk er næringer hvor Hydraulikkteknikk har levert produkter til siden oppstarten i 2004. Vi leverer produkter som er tilpasset nordiske forhold, og som er testet gjennom mange år. Vi vet dermed med sikkerhet at våre produkter har den kvaliteten som skal til for å fungere i røffe omgivelser. Eksempler på produkter vi leverer er tannhjulspumper, retningsventiler.

Kontakt oss for dine behov

Se vår produktkatalog her

Kontakt oss

Her finner du oss

Produktnyhet!

Spørsmål?

Om du ønsker priser på våre produkter, eller har spørsmål om noen av produktene våre – ta kontakt med oss i dag.

Bruk kontaktskjemaet nedenfor, eller kontakt oss via epost/telefon så står vi klare for å hjelpe deg.

Send oss en melding

Her finner du oss